Najbolji teniser sveta Novak Đoković posetio Jahorinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 11:20

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posetio Jahorinu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, posetio je danas olimpijsku planinu Jahorinu na kojoj se trenutno odvija veoma uspešna letnja sezona.

U okviru svoje posete Novak je prošetao Jahorinom, obišao ski stazu koja nosi njegovo ime i odmarao u Olimpijskom baru na samom vrhu planine, gde mu je domaćin bio član Predsedništva Bosne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Hercegovine, Milorad Dodik.

Koliko je ova poseta važna za Jahorinu potvrdio je i direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić: „Ovo je izuzetno veliki dan za Jahorinu i  ne mogu da opišem koliko poštujem i volim porodicu Đoković. Zadovoljstvo nam je bilo da dočekamo Novaka i prezentujemo sve ono što Jahorina nudi. Potrudili smo se da ostavimo dobar utisak i da mu približimo ljubav i podršku koju dobija od stanovnika ove regije.

Jahorinu ima ski stazu koja nosi  Novakovo ime i želja nam je da oseća kao da je ovo njegova planina, što zaista i jeste. U prethodnom periodu smo uradili mnogo toga na Jahorini što izaziva pažnju posetilaca iz najudaljenijih krajeva sveta. Pred nama je još dosta velikih projekata koji će upotpuniti visoku poziciju Jahorine na mapi svetskih planiskih centara i zadovoljstvo nam je bilo predstaviti to sve porodici Đoković. Na dobrom smo putu da kao i Nole, budemo broj jedan u tome što radimo“.

Tokom šetnje jahorinskim vrhovima, Novak je posebno pohvalio spoj netaknute prirode i atrakcija koje čine Jahorinu jedinstvenom u regionu. „Jahorina je divno mesto, posebno leti i uživao sam u šetnji ovom planinom“, istakao je Novak.

Koliko je Jahorina dobila na značaju dolaskom najpoznatijeg svetskog tenisera govori i činjenica da se vest o Novakovoj poseti Jahorini našla i u brojnim svetskim medijima, što je sjajna reklama za ovu planinu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.