Izvor: TvojPortal.com, 06.Okt.2012, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak lako do finala u Pekingu

Tvoj portal
Novak Đoković će u nedelju u finalu turnira u Pekigu igrati sa Francuzom Žo Vilfredom Congom, koga je do sada pobedio na sedam mečeva i od koga je pet puta poražen.
Srpski as, koji je u polufinalu savladao Florijana Majera (6:1, 6:4), zna da će se za titulu u Kini boriti sa odličnim igračem.


"Conga igra veoma dobro. Među nama nema tajni, igrali smo mnogo puta i odlično poznajemo igru jedan drugoga. On je snažan igrač, sa jakim servisom, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << jakim forhendom i ako mu krene može svakog da pobedi, na bilo kojoj podlozi. Mislim da u finalu nema izrazitog favorita, obojica imamo šansu, što mislim da je veoma dobro za turnir i publiku", rekao je Đoković, dodavši da igra dobro tokom celog turnira i da se nada da će u tom ritmu nastaviti i u nedelju.
Novaku Đokoviću biće to osmo finale ove sezone, u kojem će pokušati da stigne do četvrte titule.
Conga je do finala došao mnogo lakše nego srpski igrač, pošto mu je Španac Felisijano Lopez predao meč.
"Do finala sam igrao dobro. Ove nedelje sam bio sve bolji i bolji. Nisam bio u ovako dobroj formi poslednjih nekoliko meseci, možda godinu dana i zbog toga mislim da mogu da mogu da osvojim titulu u nedelju", izjavio je Francuz.
Finale turnira u Pekingu igra se u nedelju od 10 časova.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Novak: I Conga i ja smo favoriti za titulu

Izvor: OkRadio.rs, 07.Okt.2012, 11:13

Srpski teniser veruje da ima šansu da opet domogne titule u Pekingu, iako priznaje da motivisani Francuz može svakog da pobedi. Novak Đoković će u nedelju u finalu turnira u Pekigu igrati sa Francuzom Žo Vilfredom Congom, koga je do sada pobedio na sedam mečeva i od koga je pet puta poražen. Srpski...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.