Novak je duboko razočaran, ali to nikada ne bi javno priznao

Izvor: B92, 04.Maj.2020, 16:03

"Novak je duboko razočaran, ali to nikada ne bi javno priznao"

Boris Beker, proslavljeni teniser i trener, prokomentarisao je trenutno stanje u svetu "belog" sporta.

Tenis je, kao i sav sport na svetu, suspendovan do daljnjeg.

Nemac, bivši trener Novaka Đokovića, ovako sagleda situaciju.

"Možda Rodžer Federer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << donekle i uživa u ovome jer nijedan njegov rekord ne može da bude oboren. Novak je verovatno najviše uznemiren od njih trojice ('velika trojka' prim. aut.). Đoković nije izgubio meč u 2020. - prvo je Srbiji doneo titulu na ATP kupu, onda je postao šampion u Australiji a onda i u Dubaiju. On to nikada ne bi rekao javno, ali mislim da je duboko u sebi razočaran što ne može da igra", rekao je Beker za "CNN".

Ove sezone se možda neće odigrati nijedan Grend slem sem Australijan opena, ali i dalje postoji mogućnost za Rolan Garosom i US openom.



"Očekivao sam da će Rafael Nadal uspeti da osvoji 13. Rolan Garos, čime će se izjednačiti sa Federerom po broju titula na slemovima sa 20. Što se tiče novih titula na slemovima za Federera, mislim da on ima šansu da osvoji samo - na travi",
dodao je Beker.

Nemac je pričao i o međusobnom odnosu između Švajcarca, Srbina i Španca, za koji veruje da je "vezan" za teren i svlačionicu.

"Mislite da oni zovu jedan drugog u Londonu, Parizu i Njujorku i kažu, 'Ćao druže, hoćemo na večeru?'. Sumnjam", kaže Beker i povlači paralelu:

"Gledajte to iz ugla Formule 1. Zamislite da Luis Hamilton večera sa Sebastijanom Fetelom. POgledajte fudbal: Zamislite da je kapiten Liverpula na odmoru sa kapitenom Mančester junajteda. To bi bilo neizvodljivo. Postoji poštovanje, postoji i divljenje, ne mislim da loše pričaju jedan o drugom javno".Federerov agent je nedavno pričao o izuzetnom odnosu Federera i Nadala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK JE UZNEMIREN, ALI NEĆE DA PRIZNA! Beker ima svoju teoriju o Đokoviću! A, OVAJ teniser je u dobrom položaju...

Izvor: Kurir, 04.Maj.2020

Bivši nemački teniser i trener Novaka Đokovića Boris Beker kaže da aktuelni prekid sezone najmanje pogoduje prvom teniseru sveta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.