Novak i Marko Đoković na veselju: Nose majice sa posebnim značenjem

Izvor: B92, 22.Mar.2023, 17:23

Novak i Marko Đoković na veselju: Nose majice sa posebnim značenjem

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Đoković, porodila se danas i na svet donela dečaka, a članovi porodice već uveliko slave u restoranu "Novak".

Među prvima u restoran su stigli Srđan, Dijana, Novak, Jelena i Marko, a jedan detalj posebno je privukao pažnju gostima.

Naime, svi članovi porodice su u belim kreacija, a Novak i Marko poneli su iste bele majice sa zanimljivim simbolom.

Na majicama braće Đoković, koje su verovatno urađene specijalno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za slavlje, nalazi se silueta njihovog oca Srđana koji drži "tri prsta" s krajnje zanimljivim natpisom:

"Kosi tata, kosim ja" piše na majicama braće Đoković.

Podsetimo, supruga Đorđa Đokovića, voditeljka Saška Đoković porodila se danas u Beogradu, a slavlje je uveliko počelo.

Očekuje se i dolazak većeg broja ljudi na ovo slavlje.

Novak Đoković je stigao na proslavu u pratnji supruge Jelene i brata Marka Đokovića, dok je Srđan već u restoranu i dočekuje zvanice, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA MAJICAMA IM PIŠE HIT PORUKA: Đokovići slave rođenje NASLEDNIKA - Nole i Đole najveseliji, a tek Srđan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2023

Snajka Saška na svet je donela dečaka..Supruga mladog tenisera Đorđa Đokovića, voditeljka Saška Đoković, danas se porodila i na svet donela dečaka...Nasledniku su odlučili da daju ime Aleksandar koje u prevodu sa grčkog jezika znači onaj koji je zaštitnik...Porođaj je protekao u najboljem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Veselje u porodici Đoković: Porodila se supruga Đorđa Đokovića

Izvor: Tracara.com, 22.Mar.2023

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, danas je u Beogradu na svet donela dečaka Aleksandra.Prinova je veoma usrećila roditelje, ali i druge članove porodice, a naročito najmlađe, Stefana i Taru, koji su dobili brata.Porodica je proslavu povodom rođenja Aleksandra Đokovića organizovala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.