Novak ekspresno do polufinala

Izvor: B92, 04.Okt.2013, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak ekspresno do polufinala

Novak Đoković igra u ovim trenucima protiv Sema Kverija poslednji četvrtfinalni duel na ATP turniru u Pekingu.

Pobednik ovog meča u polufinalu će igrati protiv Rišara Gaskea koji je savladao Davida Ferera u dva seta.

Biće ovo osmi međusobni duela Đokovića i Kverija i već treći ove godine. Novak je samo jednom izgubio od Amerikanca, a ove godine je od pet setova protiv njega dobio četiri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Srpski teniser od samog početka delovao je mnogo bolje na terenu u odnosu na duel protiv Verdaska u prethodnoj rundi.

Dobio je prva dva servis gema bez izgubljenog poena, a u drugom gemu je napravio prvi brejk iskoristivši drugu brejk loptu (3:0). U četvrtom gemu Kveri ni na svoj servis nije uspeo da osvoji poen, pa je prvi set praktično odlučen već posle 11 minuta - 4:0.

Pet minuta kasnije Đoković je stigao do tri vezane set lopte pri vosđtvu od 5:0, ali nije okončao set 'krompirom'. Kveri je ubacio nekoliko prvih servisa, proradio mu je i forhend, pa je Novak do 1-0 došao ipak u sedmom gemu posle 20 minuta (6:1).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novak ekspresno do polufinala

Izvor: B92, 04.Okt.2013

Novak Đoković palsirao se u polufinale turnira serije 500 u Pekingu briljantnom pobedom protiv Sema Kverija u dva seta - 6:1, 6:2...Srpski teniser, koji u Pekingu brani titulu, u borbi za novo finale će igrati protiv Rišara Gaskea...Đoković je protiv Kverija odigrao briljantno, pa je Amerikanac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.