Novak će blistati do kraja sezone – garantujem

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 14:18

"Novak će blistati do kraja sezone – garantujem"

Novak Đoković će sudeći po Marion Bartoli imati još jednu odličnu sezonu.

Nekadašnja šampionka Vimbldona ubeđena je da je poraz od Janika Sinera na Australijan openu bio "incident" i da će Novak u nastavku sezone pokazati snagu.

Francuskinja je i ranije pričala kako taj poraz ne znači smenu generacija i kako ne bi trebalo zaboraviti šta je uradio protekle sezone.

"Novak je imao izuzetnu 2023. Ovu je počeo nekako istrošeno, umoran. Posle Australijan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opena postoji još nekoliko ključnih tačaka za Novaka", kaže Bartoli.

Ona je ubeđena da će već na drugom grend slemu sezone sve biti u najboljem redu što se tiče broja jedan.

"Mislim da bi trebalo da se dobro odmori i napuni baterije pre Rolan Garosa, Vimbldona i Olimpijskih igara. Biće to izazovna sekvenca za osvajanje, dve promene podloge, ali trebalo bi da bude spreman. Mladi ga opasno pritiskaju, mada neuspeh na Australijan openu ostaje po meni samo nesrećan splet okolnosti", kaže Bartoli.

Francuskinja upozorava sve one koji bi da prerano otpišu Đokovića.

"Ne možemo da kažemo da ovaj poraz znači kraj, to je prerano. Novak je propustio šansu u Melburnu, ali neće u ostatu sezone, to mogu da vam garantujem", zaključila je Bartoli.

Đoković se na teren vraća na Mastersu u Indijan Velsu 6. marta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Australijan open je nesrećan splet okolnosti, Novak će blistati do kraja sezone"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024

Veruje u srpskog igrača...Bivša francuska teniserka Marion Bartoli smatra da će Novak Đoković imati još jednu uspešnu sezonu...Srbin je eliminisan u polufinalu Australijan opena, a Bartoli očekuje da će stvari doći na svoje u nastavku godine...- Novak je imao izuzetnu 2023. Ovu je počeo nekako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.