Australijan open je nesrećan splet okolnosti, Novak će blistati do kraja sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 15:03

"Australijan open je nesrećan splet okolnosti, Novak će blistati do kraja sezone"

Veruje u srpskog igrača.

Bivša francuska teniserka Marion Bartoli smatra da će Novak Đoković imati još jednu uspešnu sezonu.

Srbin je eliminisan u polufinalu Australijan opena, a Bartoli očekuje da će stvari doći na svoje u nastavku godine.

- Novak je imao izuzetnu 2023. Ovu je počeo nekako istrošeno, umoran. Posle Australijan opena postoji još nekoliko ključnih tačaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Novaka - kaže Francuskinja, pa nastavlja.

- Mislim da bi trebalo da se dobro odmori i napuni baterije pre Rolan Garosa, Vimbldona i Olimpijskih igara. Biće to izazovna sekvenca za osvajanje, dve promene podloge, ali trebalo bi da bude spreman. Mladi ga opasno pritiskaju, mada neuspeh na Australijan openu ostaje po meni samo nesrećan splet okolnosti - kaže Bartoli.

Upozorava da Novaka ne treba otpisivati.

- Ne možemo da kažemo da ovaj poraz znači kraj, to je prerano. Novak je propustio šansu u Melburnu, ali neće u ostatku sezone, to mogu da vam garantujem - zaključila je Bartoli.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.