Izvor: RTS, 25.Avg.2022, 21:10

Novak bodri "orlove" i u Beogradu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bodri košarkašku reprezentaciju Srbije na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Grčke.
Đoković je danas objavio da i zvanično neće učestvovati na predstojećem Ju-Es >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << openu, a slobodno vreme iskoristio je da prati utakmicu srpskih košarkaša.

Novak utakmicu u "Štark areni" prati u prisustvu trenera Partizana Željka Obradovića.
Đoković je i nedavno pružio podrđku "orlovima", na prijateljskom meču protiv Slovenije u Ljubljani. 
Pogledaj vesti o: Tenis,   Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković, podrška "orlovima" u Areni

Izvor: RTS, 25.Avg.2022

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posmatra utakmicu između košarkaša Srbije i Grčke u beogradskoj Areni u društvu trenera Partizana Željka Obradovića. . Utakmici u Areni prisustvuje i najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je iz prvog reda pružio podršku...

Nastavak na RTS...

(FOTO) SRBIJA TRIJUMFOVALA Đoković, Bodiroga, Bjela BODRILI NAŠE KOŠARKAŠE IZ PUBLIKE: Novak sa sinom Stefanom, a Raduljica sa suprugom

Izvor: Blic, 25.Avg.2022

Košarkaši Srbije odneli su pobedu protiv Grčke u utakmici 1. kola druge faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.