Novak bi ipak mogao do trofeja na Indijan Velsu

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak bi ipak mogao do trofeja na Indijan Velsu

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu, ali to ne znači da je završio borbu za trofej.

Prvi teniser sveta izgubio je od Filipa Kolšrajbera u trećem kolu muških singlova, tako da neće igrati u završnici Indijan Velsa.

To ne znači da se Nole oprostio od trofeja, jer mu u konkurenciji dublova sa Fabiom Fonjinijem ide odlično.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Dubl koji čine Đoković i Fonjini plasirao se u polufinale Mastersa u Indijan Velsu. Oni su jutros pobedili holandsko-rumunski par Žana Žulijena Rojera i Horiju Tekeua sa 7:6, 2:6, 10:6.

Đoković i Fonjini će u polufinalu igrati protiv pobednika duela poljsko-brazilskog para Lukaša Kubota i Marsela Mela i britansko-hrvatskog para Dominika Inglota i Franka Škugora.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.