Novak: Uvedite čelendž u fudbal!

Izvor: Blic, 26.Feb.2012, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Uvedite čelendž u fudbal!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, razočaran spornim detaljem iz derbija italijanske lige Milan - Juventus, kada Milanu nije priznat regularan pogodak, izjavio je da bi i u fudbalu trebalo uvesti "sokolovo oko" (čelendž) i pregledanje snimka spornih situacija.

Derbi 25. kola Serije A na San Siru završen je nerešeno 1:1, a navijači Milana, među kojima i Đoković, protestovali su jer su sudije u 25. minutu poništile pogodak domaćinu, kada je Suli Muntari >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glavom poslao loptu barem pola metra preko gol-linije.

"Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Lopta je bila metar u golu i oni su nastavili da igraju. Ne razumem zašto nema tehnologije u fudbalu. To je neverovatno, fudbal je najrasprostranjeniji sport na svetu", napisao je na Tviteru Novak posle nepriznatog gola veziste jednog od svojih omiljenih timova i dodao.

"Odlična utakmica, sjajan ritam. Sve čestitke Juveu za borbenost i gol, ali Milan je bio bolji tim", naglasio je na kraju Đoković.

Najbolji teniser sveta se trenutno nalazi u Dubaiju gde ga na startu turnira očekuje duel protiv 72. igrača na ATP listi Nemca Sedrika-Marsela Stebea.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Đoković ljut posle meča Milan - Juventus

Izvor: Sportal.rs, 26.Feb.2012

Osvedočeni navijač Milana i najbolji teniser planete Novak Đoković bio je ekstremno ljut posle meča u kojem je njegov tim odigrao nerešeno

Nastavak na Sportal.rs...

Nole traži fudbalski "čelendž"

Izvor: RTS, 26.Feb.2012

Nema kraja skandalima od kojih Juventus ima koristi. Deset minuta posle gola Noćerina i vođstva Milana od 1:0, sudije "ignorisale" gol Sulija Muntarija, iako je Bufon loptu uspeo da ukroti tek daleko iza gol linije. Milanisti ogorčeni, Novak Đoković preko "Tvitera" poručio da treba da se uvede...

Nastavak na RTS...

Đoković: Zašto nema tehnologije u fudbalu?

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2012

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković, razočaran spornim detaljem iz derbija italijanske lige Milan - Juventus, kada Milanu nije priznat regularan pogodak, izjavio je da bi i u fudbalu trebalo uvesti „sokolovo oko” (čelendž) i pregledanje snimka spornih situacija.. . Derbi 25. kola Serije...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.