Novak: Treniraću kao Rambo, hoću da svrgnem Rafu s trona i na Rolan Garosu!

Izvor: Blic, 23.Nov.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Treniraću kao Rambo, hoću da svrgnem Rafu s trona i na Rolan Garosu!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno je na južnoameričkoj egzibicionoj turneji, na kojoj je najavio napad na "broj 1" i titule na sva četiri grend slema u sezoni.

"Posle poraza u finalu US Opena seo sam sa timom, analizirali smo šta nije išlo kako treba na mentalnom planu i u mojoj igri i šta se može popraviti. Isplatio se rad u poslednja dva i po meseca, odlično sam završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godinu. Ali u 2014. godini ću trenirati kao Rambo jer želim da se vratim na prvo mesto. Nije lako jer je Nadal imao sjajnih osam ili devet meseci i zaslužuje da bude prvi. Zato će biti jako važno da napravim dobar raspored, prvih par meseci će biti ključni u tom naporu", rekao je Đoković.

Njegova najveća želja je da osvoji Rolan Garos, jedini grend slem koji nema u kolekciji.

"To mi je i dalje san. Međutim, svaki grend slem je važan. Rangiranje je važno, ali su titule na četiri najveća turnira bitnije. Ako budem pobeđivao tu, doći će i prvo mesto. Pariz je najveći izazov jer je Nadal najbolji na šljaci. Ove godine igrali smo dug i uzbudljiv meč, bio sam blizu pobede, ali sada moram da radim na tome da završim posao. Srećan sam postignutim, ali ne zadovoljavam se trenutnim", zaključio je Đoković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novak: Treniraću kao Rambo, hoću da svrgnem Rafu s trona i na Rolan Garosu!

Izvor: Dzungla.org, 23.Nov.2013

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno je na južnoameričkoj egzibicionoj turneji, na kojoj je najavio napad na „broj 1″ i titule na sva četiri grend slema u sezoni.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.