Novak: Srce na terenu za moj narod

Izvor: B92, 18.Maj.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Srce na terenu za moj narod

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je posvetio pobedu u Rimu svojoj zemlji i ljudima koji u njoj pate zbog poplava.

"Hvala mnogo publici i mom timu. Ovo srce na terenu je za moju zemlju i ljude koji u njoj pate", rekao je Đoković na dodeli trofeja posle pobede nad Rafaelom Nadalom.

Đoković je odmah posle trijmumfa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kameri flomasterom napisao "Ovo je za Srbiju i Bosnu", zemlje koje su ove nedelje pogođene katastrofalnim poplavama.

"Hvala i mom timu, koji je sve vreme bio uz mene. Uvek je zadovoljstvo igrati protiv Rafaela. Nadam se da ću se vratiti i sledeće godine".

Uskoro ćete moći da pročitate intervju koji je Novak dao za B92.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Pobeda za moju zemlju i ljude koji pate

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Maj.2014

Novak Đoković je rekao da je posvetio pobedu na mastersu u Rimu svojoj zemlji i ljudima koji u njoj pate zbog poplava:. (FOTO: AP). – Hvala mnogo publici i mom timu. Ovo srce na terenu je za moju zemlju i ljude koji u njoj pate.. Đoković je odmah posle trijmumfa na kameri flomasterom napisao „Ovo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

NOLE: Moje srce je sa mojim narodom!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2014, 00:09

- Moje srce je sa mojim narodom. Ja pokušavam da doprinesem na svoj način. Ovo su vrlo kritična vremena za moju zemlju i moj narod. Ovu pobedu i ovaj trofej posvećujem njima - poručio je Đoković posle pobede nad Nadalom

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.