Novak: Specijalni me gledao? Uzvratiću uslugu! VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 16:55

Novak: Specijalni me gledao? Uzvratiću uslugu! VIDEO

Novak Đoković je bez problema izborio plasman u treće kolo Mastersa u Rimu.

Najbolji teniser sveta je prebrodio prepreku u vidu Tomasa Martina Ečeverija, 7:6 (5), 6:2, a meč je sa tribina posmatrao i trener Rome Žoze Murinjo.

Novak se pre i posle meča susreo sa Portugalcem, a kasnije je otkrio koliko se dugo poznaje sa poznatim stručnjakom.

"Sreli smo se viša puta u prošlosti. Dolazio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u London da me gleda kada sam tamo igrao na ATP Tur finalu. Imali smo turnir dugo godina tamo. On je tada trenirao u Londonu i veliki je ljubitelj tenisa. Takođe i jedan od najvećih fudbalskih trenera ne samo danas, već u istoriji, tako da sam stvarno počastvovan što je došao da gleda moje mečeve. Zaista to cenim", kaže Đoković.

Srpski as kaže da je oduševljen Murinjom.

"On je sjajan čovek. Uvek je bio jako ljubazan prema meni i članovima mog tima. Nadam se da ću uspeti da mu uzvratim i gledam njegov tim dok je on na klupi. Mislim da to nikada nisam uradio, možda par puta dok je on radio kao trener Reala. POsebni, kako ga zovu, došao je daa me gleda, tako da sam vrlo srećan zbog toga", zaključio je Đoković.

Novak će u trećoj rundi igrati po 12. put protiv Bugarina Grigora Dimitrova protiv kog u pobedama vodi sa 10:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.