Novak: Šarapova veliki borac i šampion

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Šarapova veliki borac i šampion

Najbolji teniser sveta Novak Đoković istakao je da je Marija Šarapova veliki borac i inspiracija za sve tenisere i da mu je žao što je zbog povreda morala da završi karijeru.

"Aplauz za nju, ona to zaslužuje, veliki je borac i bila je među najposvećenijim u našem sportu. Pokazala je neverovatnu volju da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbori sa svim preprekama u karijeri, posebno u poslednjih pet-šest godina", rekao je Đoković u Dubaiju posle pobede protiv Filipa Kolšrajbera.

Prema njegovim rečima, ta njena borba je inspiracija za sve.

"Imala je dosta povreda, operacija, ali se borila da ponovo izađe na teren. Poseduje mentalitet šampiona i žao mi je što je sve moralo da se završi povredom, ali istovremeno može da bude ponosna na sebe jer je imala fantastičnu karijeru", istakao je Đoković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novak o Maši, zašto je Ruskinja velika inspiracija!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020

Marija Šarapova i Novak Đoković se veoma dobro poznaju i srpski teniser je upravo čuo vest da je Šarapova završila karijeru...Marija Šarapova je završila tenisku karijeru i to je vest koja je danas vest dana u teniskom svetu...Novak Đoković, koji je Ruskinji veliki prijatelj, upravo je čuo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.