Novak: Nisam se oporavio, ali ne želim o tome

Izvor: B92, 04.Nov.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Nisam se oporavio, ali ne želim o tome

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pohvalio je igru Karena Hačanova u finalu Mastersa u Parizu.

Srpski teniser poražen je u meču za titulu u "gradu svetlosti" od mladog Rusa u dva seta.

Novak je izgledao dosta umorno i bez energije jer je dan pre odigrao trosatni meč protiv Rodžera Federera.

"Nažalost nisam se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oporavio. Ali, ne želim da pričam o tome, već o Hačanovu koji je igrao dobro tokom cele nedelje i apsolutno je zaslužio pobedu danas", rekao je Novak i dodao:

"On (Hačanov) je mlad, nadolazeći teniser, ali već se dokazao kao top igrač. Pokazao je danas sjajan kvalitet i zašto ćemo ga viđati u budućnosti".

Đoković je istakao šta je najveće oružje ruskog tenisera.

"Igrao je veoma dobro sa osnovne linije. Ima ravan forhend i bekhend. To mu je veliko 'oružje'. Kao i servis, mislim servira veoma jako i precizno. Tako da je njegova celokupna igra bila odlična tokom cele nedelje", smatra Novak.

Novinare je zanimalo da li je rezultat u prvom setu, kada je Novak vodio 3:1, mogao da bude presudan za dalji tok.

"Da, mogao je. Ali napravio sam nekoliko neiznuđenih grešaka i jednostavno sam igrao loše. Nažalost nisam imao taj neki udarac, koji me je pratio tokom nedelje. To mi je nedostajalo večeras", kazao je Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.