Novak: Nisam očekivao titulu u Torontu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Nisam očekivao titulu u Torontu

Novak Đoković je posle četiri meseca konačno osetio slast pobede u finalu nekog od turnira, a nakon odbrane titule u Torontu priznao je da i sam nije očekivao da će ove godine ponovo osvojiti "Rodžers kup".

Vraća samopouzdanje - Novak Đoković

 

"Iskreno, nisam očekivao da ću osvojiti ovaj turnir", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je Novak nakon trijumfa u finalu nad Rišarom Gaskeom od 6:3, 6:2.

Ipak, to što nije očekivao - desilo se. Na njegovu veliku radost, jer je priželjkivao da se desi nešto što bi mu podiglo samopouzdanje.

"Želeo sam da dođem do ovog trofeja, jer sam želeo da obnovim samopouzdanje", priznao je Đoković.

A samopouzdanje je uzdrmano ne samo porazima na turnirima koje je osvajao prošle godine, već i sa dva izubljena meča na kraju Olimpijskih igara, zbog čega je ostao bez medalje.

"Nakon poraza od Del Potra (u borbi za bronzu), trebalo mi je nekoliko dana da se stvarno oporavim. Ali, čim sam stigao u Kanadu, osetio sam se sjajno. Volim da igram na terenima sa tvrdom podlogom. Oni najviše pogoduju mom stilu igre. Navikao sam se na njih za tili čas", rekao je Đoković.

 

Posle odbrane titule u Torontu, drugog tenisera sveta očekuje novi turnir iz Masters serije, koji će se ove nedelje održati u Sinsinatiju. Svoje osmo učešće u Sinsinatiju Nole će kao drugi nosilac početi mečom drugog kola u okviru kojeg će mu rival biti bolji iz susreta između Italijana Andreasa Sepija i Holanđanina Robina Hasea.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.