Novak: Nisam igrao dobro, stomak je OK

Izvor: B92, 22.Avg.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Nisam igrao dobro, stomak je OK

Novak Đoković rekao je da ga stomačni mišići ne bole nakon što ih je istegao tokom meča sa Aleksandrom Dolgopolovom.

“U redu je, dečak je“, našalio se Đoković u intervjuu na terenu posle pobede u polufinalu turnira u Sinsinatiju, “Doktor je došao na teren, dao mi je nekoliko lepih tableta i bol je nestao“.

Novak je bio na dva poena do poraza, ali je ipak uspeo da savlada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dolgopolova sa 4:6, 7:6 (7-5), 6:2.

“Nisam igrao baš previše dobro, ali svaka čast Aleksu na agresivnoj i raznovrsnoj igri. Bio je veoma blizu pobede i ne bi bilo nezasluženo da je uspeo da je ostvari. Imao sam sreće, ostao sam čvrst i borio se, na kraju sam nekako izvukao trijumf“, dodao je srpski teniser.

Finale Đoković – Federer na programu je u nedelju od 19.00, a u međusobnom skoru rezultat je 20-20.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.