Novak: Nije bio moj dan; Saša, čestitam, bio si bolji!

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2018, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Nije bio moj dan; Saša, čestitam, bio si bolji!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je Aleksanderu Zverevu na pobedi u finalu završnog Mastersa u Londonu i osvajanju titule.

Nemac je slavio sa 6:4, 6:3 protiv Srbina i prvi put u karijeri osvojio završni turnir.

"Sve čestitke, Saša. Sada si bio znatno bolji nego u našem meču u grupnoj fazi takmičenja. Zaslužio si trofej. Mlad si, a već imaš sjajnu karijeru. Želim ti sve najbolje u budućnosti. Nadam se da ćemo se >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << družiti u godinama koje dolaze", poručio je Novak na svečanoj ceremoniji.

Đoković nije bio na očekivanom nivou u finalu, posle sjajne partije koju je pružio u polufinalnom meču sa Kevinom Andersonom.

"Ovo nije bio naš dan, ali ako pogledamo godinu, povratak je bio fantastičan! Hvala mom timu što mi je pomogao da budem ovde gde jesam".

Za kraj, srpski igrač je zahvalnost uputio i publici u Londonu.

"Napravili ste posebnu atmosferu, podržavate ovaj sport tokom cele godine. Činite sve da uživamo u sportu kojim se bavimo. Hvala vam mnogo na tome", zaključio je Srbin.

Novak je porazom od Zvereva ostao na pet osvojenih titula na završnom Mastersu. Ovo mu je bilo sedmo finale.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   London

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.