Pomozimo Noletu!

Izvor: S media, 20.Jul.2011, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo Noletu!

Nakon odmora, Novak Đoković se polako vraća svojim obavezama. Uskoro kreće sezona u Americi, a u pauzama treniranja Novak prekraćuje vreme, gde drugo nego na Internetu!

Posle kraće pauze, na opšte zadovoljstvo 600.000 fanova Novakove Fejsbuk stranice, najpopularniji Srbin se vratio staroj navici i ponovo ažurira vesti na istoj po dva-tri puta dnevno.

Ono što je najnovije smislio da zabavi fanove a i sebe, Novak, već svima poznat po >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svojim dosetkama je da napravio anketu vezanu za svoju profil sliku.

Novak uči Pjera da surfuje (FOTO)

Novak i Jelena: Iskrena ljubav!(FOTO)

Jelena i ja obožavamo da idemo na izlete!

Iz mnoštva fotografija koje mu budu pristigle od obožavalaca on će odabrati nekoliko nakon čega će ljudi glasati koja je od odabranih najbolja.

U jako kratkom roku već mu je stiglo na hiljade koje on pregleda i bira koje će staviti u anketu.

Ona koja pobedi biće u narednom periodu na njegovoj originalnoj stranici.

Ukoliko želite da se uključite u glasanje, to možete da uradite OVDE

Pa, pomozimo mu da se odluči!

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković zatražio pomoć svojih fanova

Izvor: CrveniTepih.com, 21.Jul.2011, 00:23

Nakon odmora, Novak Đoković se polako vraća svojim obavezama. Uskoro kreće sezona u Americi, a u pauzama treniranja Novak prekraćuje vreme, gde drugo nego na Internetu! Posle kraće pauze, na opšte zadovoljstvo 600.000 fanova Novakove Fejsbuk stranice, najpopularniji Srbin se vratio staroj navici...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.