Novak Đoković u polufinalu Vimbldona

Izvor: Prva.rs, 02.Jul.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković u polufinalu Vimbldona

Đoković je u još jednom veoma teškom meču uspeo da se vrati posle vođstva protivnika od 2-1 u setovima i slavi nakon više od tri sata i 20 minuta igre.
U polufinalu, srpski teniser igraće protiv Bugarina Grigora Dimitrova koji je u tri seta izbacio branioca titule Endija Marija.
Meč je obeležilo mnogo uspona i padova sa obe strane, ali i klizanja, naročito našeg igrača koji je zbog toga morao da promeni obuću. 

Novak je relativno lako osvojio prvi set >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i činilo se da će brzo završiti posao. Međutim, odigrao je jedan loš gem na startu drugog seta i dozvolio Čiliću da se vrati u meč. Hrvat se potom razigrao, izjednačio u setovima, a onda u trećem konstantno mučio Đokovića. 

Drugi igrač sveta spasao se jednom kada je Marin servirao za vođstvo, ali je popustio u taj brejku i Čilić je poveo sa 2-1. Čovek koga trenira Goran Ivanišević kao da se ispraznio dobijanjem tog seta, pa je Đoković protutnjao kroz naredna dva i prošao u polufinale. 

Obojica tenisera imala su po 10 as udaraca, a Čilić je napravio dve duple više (6:3). Hrvat je bio nešto agresivniji, pa je imao 42 direktna poena i 48 grešaka, dok je Đoković meč završio skorom 32-32. 

Njima dvojici je ovo bio deseti međusobni susret I deseta pobeda Novaka. 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ POSLE ČILIĆA: Neka stave video-bim, gledaju Endija i puste nas na miru

Izvor: Kurir, 02.Jul.2014

Bio sam frustriran zato što sam mu dozvolio da se vrati u meč i ima kontrolu u razmenama. Nisam dobro ni servirao, on se vratio u meč i bio u prednosti. Probudio sam se kada je trebalo, rekao je Novak..Najbolji srpski teniser i drugi igrač sveta Novak Đoković, kaže da mu je tokom dramatičnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.