Novak Đoković predstavio svoju liniju proizvoda bez glutena i laktoze: DJOKOLIFE

Izvor: 011vodič.com, 19.Maj.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković predstavio svoju liniju proizvoda bez glutena i laktoze: DJOKOLIFE

Svetski reket broj jedan i najpopularniji sportista u Srbiji, Novak Đoković predstavio je juče u Milanu novu liniju proizvoda i prvu na kojoj se nalazi njegovo ime. U pitanju su zdrave grickalice, odnosno prehrambeni proizvodi bez glutena i laktoze, Djokolife.
U ovoj liniji proizvoda na kojoj je sportski as radio godinu dana, a koju je osmislio upravo na osnovu svog načina ishrane i brige o uravnoteženosti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tela i uma, nalaze se mleko, keks, energetske štanglice i drugi proizvodi.
“Želeo bih da se zahvalim svima koji su danas prisustvovali lansiranju #DjokoLife koncepta u Milanu. Verujem da je većina vas primetila koliko pažnje posvećujem zdravlju svog tela, a i uma. Zdravlje je u svakoj profesiji odlučujući faktor uspeha, pa tako i u mojoj. Zbog čestih promena vremenskih zona, klime, i kontinenata jako je teško održati konstantnost u ishrani. #DjokoLife je rezultat mog višegodisnjeg traganja za najboljim rešenjem. Vrhunski tim nutricionista je radio sa mnom na ovom projektu više od godinu dana i sa ponosom vam danas predstavljam proizvode – bez glutena i laktoze!” napisao je Novak na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.
S obzirom na popularnost koju Novak ima, ne sumnjamo da će ovi proizvodi doživeti veliki komercijalni uspeh.



#savršena
The post Novak Đoković predstavio svoju liniju proizvoda bez glutena i laktoze: DJOKOLIFE appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.