Novak Đoković posetio oca Srđana u bolnici, a obišao i druge pacijente

Izvor: Blic, 30.Okt.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković posetio oca Srđana u bolnici, a obišao i druge pacijente

Otac Novaka Đokovića Srđan Đoković i dalje je u bolnici, nakon bolova u kičmi koji su mu se javili tokom posete Crnoj Gori, gde je prisustvovao otvaranju crkve i pomenu.

Po povratku u Beograd, Srđan Đoković je morao na pregled u Klinički centar, gde je zadržan zbog ispitivanja. Novak Đoković je u nedelju nakratko prekinuo pripreme za masters u Parizu i došao u Beograd kako bi posetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bolesnog oca.

Čim je čuo za očeve probleme, Novak je došao iz Pariza i u nedelju po podne, u periodu od pet do osam, posetio oca, na oduševljenje ostalih pacijenata na odeljenju neurologije.

Kako piše list „24 sata“, Novak je bolesnike obilazio po sobama, razgovarao je s njima i poželeo im brz oporavak, a oni su ga molili da ostane „bar još jedan sat“. Zato se i njegova poseta ocu i Beogradu otegla na tri časa.

Srđan je trebalo da bude uz sina na dva završna turnira sezone, ali mu je samo poželeo sreću i poručio mu da pobedi i bez njega.

Đoković je posle posete odmah krenuo nazad u Pariz, gde ga već od sutra očekuju mečevi na mastersu i borbe za povratak na prvo mesto. Sinoć je trebalo da četuje sa svojim fanovima preko svog zvaničnog sajta, ali je odložio taj događaj jer se nije osećao dobro.

- Izvinjavam se svima unapred na lošim vestima. Danas se ne osećam baš najbolje i moraću da odložim naše večerašnje #Nole4Ulive okupljanje. Žao mi je jer sam baš bio uzbuđen povodom našeg druženja večeras - napisao je Novak na sajtu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.