Novak Djoković poražen u polufinalu

Izvor: S media, 02.Jul.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Djoković poražen u polufinalu

Teniser Srbije Novak Djoković nije danas uspeo da se plasira u finale turnira u Vimbldonu, pošto je izgubio od Čeha Tomaša Berdiha sa 0:3 (3:6, 6:7, 3:6).

Djoković je bio postavljen za trećeg nosioca, a poražen je od 12. nosioca.

Berdih je dobio prvi set prilično lako, a zatim je usledio neizvesni drugi set, u kome je Čeh imao više koncentracije u završnici gemova.

U trećem setu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << teniser Srbije nije uspeo da nametne svoju igru i posle 2 sata i 20 minuta izgubio je svoje drugo polufinale u Vimbldonu.

Berdih je bolje servirao, imao 34 vinera i samo dve dvostruke greške kod servisa, dok je Djoković zabeležio 25 vinera, ali i osam duplih grešaka.

Češki teniser je u četvrtfinalu pobedio najboljeg tenisera sveta Rodžera Federera, a i u ovom meču je pokazao da je u sjajnoj formi.

U drugom polufinalu meču danas se sastaju Britanac Endi Marej i Španac Rafael Nadal.

Finale u singlu igraće se u nedelju.

Nagradni fond turnira je 13.725.000 funti.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berdih „počistio“ Đokovića

Izvor: Danas, 02.Jul.2010

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Vimbldona nakon što je od njega ubedljivo bolji bio Čeh Tomas Berdih sa 3:0 (6:3, 7:6, 6:3) nakon dva sata i 17 minuta. Protivnik u finalu igrača koji je pre Đokovića eliminisao i Rodžera Federera biće bolji iz meča između Rafaela Nadala i Endija...

Nastavak na Danas...

Tenis: Berdih uzeo Đokoviću finale

Izvor: Šumadija Press, 03.Jul.2010, 12:26

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Vimbldona, pošto je u polufinalu izgubio od dvanaestog nosioca, Čeha Tomaša Berdiha, sa 3:0, po setovima 6:3, 7:6 i 6:3.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.