Novak Đoković ponovo oduševljava: Otpevao pesmicu i nasmejao voditeljku! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković ponovo oduševljava: Otpevao pesmicu i nasmejao voditeljku! VIDEO

Novak Đoković danas u Parizu igra polufinalni meč protiv Endija Mareja, a uoči velike borbe koja ga očekuje na Rolan Garosu, prvi reket sveta davao je intervjuu za jednu od najpoznatijih sportskih televizija.

Poznat kao veliki šoumen, Novak Đoković i ovog puta uspeo je da zabavi sve, a najviše novinarku koja je sa njim vodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << intervjuu. Na pitanje kako se najbolji teniser sveta opušta predveoma važan polufinalni meč protiv Endija Mareja, koji ga danas očekuje na Rolan Garosu, Nole je na iznenađenje svih, otpevao jednu od dečjih pesmica, kojom je nasmejao voditeljku, ali i samog sebe.

Fun interview today with @FOXSportsAsia Can you guys name the song I was singing? ☺️ pic.twitter.com/k21FV9Dg7a

— Novak Djokovic (@DjokerNole) June 4, 2015

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) MAGIČNI NOVAK U FINALU: Đoković posle dva dana stigao na korak od istorije

Izvor: Kurir, 05.Jun.2015

Đoković će se sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom u nedelju od 15 časova boriti za jedinu Gren slem titulu koja mu nedostaje

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.