Novak Đoković poklonio Miroslavu Iliću reket sa Vimbldona

Izvor: Blic, 03.Avg.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković poklonio Miroslavu Iliću reket sa Vimbldona

Miroslav Ilić odbio je da uzme honorar za nastup na svadbi Jelene i Novaka Đokovića, ali zato mu se teniser revanširao tako što mu je poklonio reket s kojim je pobedio na ovogodišnjem Vimbldonu.

Folkeru je bila čast da svojom pesmom uveliča svadbu veka na Svetom Stefanu, pa je održao davno dato obećanje da će, ako mu se pruži prilika, na Đokovićevom venčanju pevati za džabe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ipak, najbolji teniser sveta nije mogao da ostavi Slavuja iz Mrčajevaca baš praznih ruku, pa ga je častio jednim svojim rekvizitom koji bi, da se nađe na aukciji, dostigao vrtoglavu cenu. Višu od one koju ima Ilićev honorar.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.