Novak Đoković podržao proteste u Srbiji i dokazao da mu je srce na pravoj strani

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2021, 00:26

Novak Đoković podržao proteste u Srbiji i dokazao da mu je srce na pravoj strani

Prvi reket sveta Novak Đoković oglasio se povodom protesta koji se dešavaju u Srbiji.
Novak se oglasio na Instagramu uz fotografiju sa protesta koji su širom Srbije organizovani od strane nezadovoljnih građana kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog donošenja zakona o eksproprijaciji i referendumu, koji su – prema mišljenju struke – „krojeni“ prema željama Rio Tinta i njihovog projekta rudarenja u području >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Jadra.
Njima se priključio i Đoković kratkom ali jasnom porukom:

“Čist vazduh, voda i hrana su ključevi zdravlja. Bez toga je svaka reč o “zdravlju” je suvišna!”, napisao je Novak Đoković u svojoj objavi.
“Priroda je naša majka. Provodimo više vremena u prirodi. Sa njom i uz nju nam je život bogatiji”, dodao je Đoković u istoj objavi.

Novak Đoković je jedan od 100 sportista koji su digli glas zbog Rio Tinta.
Masovni protesti protiv Zakona o referendumu i Zakona o eksprorpijaciji održani su danas blokadom saobraćajnica u 50 gradova Srbije.
Đoković: Znam da sam mnogima trn u oku, pokušavam da raskrinkam monopol u tenisu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Đoković se ogradio od politike, dodao da "kvalitet vazduha zabrinjava"

Izvor: VOA, 05.Dec.2021

Nakon što je njegova objava na Instagramu o značaju čistog vazduha i vode, uz fotografiju sa ekološkog protesta u Beogradu, protumačena kao podrška demonstracijama, najbolji teniser sveta Novak Đoković objavio je novi post, u kojem navodi da želi da se ogradi i od "pozicije" i od "opozicije",...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.