Izvor: RTS, 10.Feb.2023, 15:30

Novak Đoković podneo dokumentaciju i molbu za ulazak u SAD

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dostavio je dokumentaciju i podneo molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak u SAD, kako bi zaigrao na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, izjavio njegov brat Đorđe.
"To je nešto što nažalost nije u našim rukama, Novak mora da dobije posebnu dozvolu, s obzirom na to da SAD i dalje ne dozvoljavaju ulazak nevakcinisanima, što je prosto neverovatno jer je ceo svet otvoren i sportski događaji širom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sveta održavaju se sa vakcinisanim i nevakcinisanim sportistima", rekao je Đorđe Đoković za Tanjug.

Novak je dostavio svu potrebnu dokumentaciju, molbu, a direktori turnira u Indijan Velsu i Majamiju su javno izneli stav da je potreban tim turnirima i da žele da dođe, dodao je on.
"Ostalo je svega još par dana do oduke i ostaje nam da se nadamo pozitivnom ishodu", poručio je Đorđe Đoković.
Brat najboljeg tenisera sveta istakao je da su svi u porodici ponosni na način na koji je Novak osvojio 10. titulu u Melburnu, uprkos svim problemima u poslednjih godinu i po dana.
Takođe, dodao je da je on već polako počeo da trenira i da se nada da će osvojiti što više titula ove godine, bez obzira na to da li će igrati u SAD. Kada je u pitanju organizacija "Srbija opena", koji će se ove godine održati u Banjaluci, Đorđe Đoković rekao je da su pripreme u punom jeku, da je izgrađen novi stadion i novi bulevar u okviru kompleksa.
"Očekujemo veliki broj tenisera iz top 10 i top 20. Uskoro ćemo objaviti i njihova imena", poručio je Đorđe Đoković.  
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković podnio molbu za ulazak u SAD

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2023

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković dostavio je dokumentaciju i podnio molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak u SAD.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.