Novak Đoković počeo sa pripremama za narednu sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2022, 10:43

Novak Đoković počeo sa pripremama za narednu sezonu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković počeo je sa pripremama za narednu sezonu, koju će početi na ATP turniru u australijskom Adelejdu.

Đoković je prve treninge odradio u španskom Teremolinosu, a naredne nedelje će igrati na egzibicionom turniru u Dubaiju.

Ovaj grad će od 19. do 24. decembra biti domaćin "Svetske teniske lige", egzibicionog turnira na kome će učestvovati najbolji teniseri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i teniserke sveta.

Srpski teniser će biti grupi pod nazivom "sokolovi" u kojoj su još Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i Paula Badosa.

Đoković će u 2023. godini startovati na ATP turniru u Adelejdu, koji počinje 2. januara. Srpski teniser će potom od 16. do 29. januara igrati na Australijan openu u Melburnu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novak Đoković počeo sa pripremama za narednu sezonu

Izvor: RTS, 12.Dec.2022

Najbolji srpski teniser Novak Đoković počeo je sa pripremama za narednu sezonu, koju će početi na ATP turniru u australijskom Adelejdu. . Đoković je prve treninge imao u španskom Teremolinosu, a naredne nedelje će igrati na egzibicionom turniru u Dubaiju...Ovaj grad...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.