Izvor: Blic, 12.Jan.2021, 01:21

Novak Đoković i Sofija Milošević NUDE BIKOVIĆU 2.000 EVRA za jaknu koju je nosio u filmu

Ekipa "Južnog vetra" pokrenula je još jednu humanitarnu licitaciju. Ovog puta, na aukciji se našla jakna koju je u ovom ostvarenju nosio Miloš Biković, koji igra lik Maraša.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLE ZA 2.000 EVRA SKIDA JAKNU BIKOVIĆU: Umešala se i Sofija Milošević, isti komad odeće želi za Luku Jovića! RAZLOG JE MNOGO JAK!

Izvor: Kurir, 12.Jan.2021

Ekipa "Južnog vetra" odlučila da organizuje još jednu humanitarnu akciju i tako pomogne maloj Anđeli Dimitrijević, a na taj poziv reagovao je i najbolji srpski sportista Novak Đoković putem društvenih mreža. A potom se "umešala" i manekenka Sofija Milošević.

Nastavak na Kurir...

TRKA SE NASTAVLJA: Biković ODGOVORIO Đokoviću, šta će Nole reći na OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021

Licitacija traje...Pisali smo tokom dana da je najbolji teniser sveta Novak Đoković uključio u licitaciju za pomoć maloj Anđeli Dimitrijević, ali i Sofija Milošević, izabranica Luke Jovića, u akciji koju je organizovala ekipa filma "Južni vetar" (više pročitajte OVDE)...Podsetimo, najpre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.