TRKA SE NASTAVLJA: Biković ODGOVORIO Đokoviću, šta će Nole reći na OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021, 23:18

TRKA SE NASTAVLJA: Biković ODGOVORIO Đokoviću, šta će Nole reći na OVO!

Licitacija traje.

Pisali smo tokom dana da je najbolji teniser sveta Novak Đoković uključio u licitaciju za pomoć maloj Anđeli Dimitrijević, ali i Sofija Milošević, izabranica Luke Jovića, u akciji koju je organizovala ekipa filma "Južni vetar" (više pročitajte OVDE).

Podsetimo, najpre je košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović sa ponudom od deset hiljada dolara pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na humanitarnoj licitaciji i dobio ključeve od "Lade", koju je u filmu vozio Bogdan Diklić, a sada je na aukciji jakna Petra Maraša, lika koji tumači Miloš Biković.

Ovu jaknu Biković će nositi u drugom delu filma, koji se još uvek nije pojavio, a za kupovinu iste, Sofija Milošević. i Nole su ponudili po 2.000 evra.

@DjokerNole bolje ti stoji jakna zato što, kako sam čuo, treniraš redovno 🙄 pic.twitter.com/zgyHSr05fS

— Biković (@Bikovic) January 12, 2021

Biković je odgovorio Đokoviću u šaljivom tonu, pa mu je na "bolje mi stoji jakna nego Milošu", odgovorio:

- Nole, bolje ti stoji jakna zato što, kako sam čuo, treniraš redovno - napisao je srpski glumac na društvenim mrežama.

Inače, Anđeli je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, tip 2. Otežano, ali samostalno je koračala do pre tri godine. S obzirom da je u pitanju progresivna bolest, Anđela je od 2014. godine u invalidskim kolicima. Uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno nosi, Anđela živi dan po dan, slika, piše pesme, recituje, veseli se i najmanjim koracima napred i nada se najboljem. Kako bi se njena progesivna bolest zaustavila, neophodna su joj sredstva za lečenje u inostranstvu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.