Novak Đoković i Nenad Zimonjić u konkurenciji za ATP godišnje nagrade

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković i Nenad Zimonjić u konkurenciji za ATP godišnje nagrade

Nakon što je WTA pre nedelju dana otkrila nominovane teniserke za godišnje nagrade, isto su učinile i kolege iz muške konkurencije. Od srpskih predstavnika među nominovanima se nalaze Novak Đoković i Nenad Zimonjić zajedno sa dubl partnerom Danijelom Nestorom.

Dok se u WTA lična priznanja dobijaju isključivo na osnovu broja glasova posetilaca sajta, princip dobijanja individualnih nagrada na ATP-u je drugačiji i samo u dve kategorije možete ostaviti svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glas.

Đoković se nalazi u izboru za omiljenog tenisera, kao i Zimonjić sa Nestorom, ali u konkurenciji dublova.

Za Đokovića i Zimonjića možete glasati ovde, a zavisno od kategorije, ostale pobednike će glasanjem odrediti teniseri ili čelnici ATP-a.

Dodela nagrada prema glasovima tenisera:

Stefan Edberg fer plej nagrada:

Marin Čilić

Tejlor Dent

Rodžer Federer

Rafael Nadal

Igrač koji je najviše napredovao:

Tomaš Berdih

Andrej Golubev

Ernests Gulbis

Jirgen Melcer

Novajlija godine:

Ričard Berankis

Tijemo de Baker

Aleksandr Dolgopolov

Tobijas Kamke

Povratnik godine:

Mardi Fiš

Robin Hase

David Nalbandijan

Kei Nišikori

Dodela nagrada u izboru ATP:

- Ron Bukman medijska nagrada

- Artur Eš humanitarna nagrada

Individualno priznanje će dobiti i igrač i dubl koji završe godinu na prvom mestu liste, a teniseri će birati i najbolji turnir u tri kategorije (Serija 250, Serija 500, Masters 1000).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nole i Ziki nominovani

Izvor: S media, 03.Nov.2010

Asocijacija teniskih profesionalaca objavila je nominacije za godišnje teniske nagrade među kojima se od srpskih tenisera nalaze Novak Đoković i Nenad Zimonjić zajedno sa dubl partnerom Danijelom Nestorom...Novak Đoković nominovan je u kategoriji "omiljeni teniser" a Nenad Zimonjić zajedno sa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.