Novak Đoković i Jelena Ristić čekaju bebu

Izvor: B92, 24.Apr.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković i Jelena Ristić čekaju bebu

Novak Đoković podelio je danas sa svojim pratiocima na Facebooku da sa verenicom Jelenom očekuje prinovu.

"Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice - Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je trudna!", napisao je Novak na svojoj zvaničnoj Facebook strani.

Објави by Novak Djokovic.

Inače, Nole i Jelena su se verili u septembru prošle godine u Monte Karlu.

Upoznali su se pre devet godina, tokom školskih dana, kada je Ristićeva išla u Sportsku gimnaziju u Beogradu. Kada je završila prestižni fakultet Bokoni u Milanu, par se preselio u njihov zajednički dom u Monte Karlu, od kada su praktično nerazdvojni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković i Jelena Ristić čekaju bebu

Izvor: B92, 24.Apr.2014

Novak Đoković podelio je danas sa svojim pratiocima na Fejsbuku da sa verenicom Jelenom očekuje prinovu..."Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek, jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom...

Nastavak na B92...

Jelena Ristić i Novak Đoković čekaju bebu!

Izvor: Tracara.com, 24.Apr.2014

Verenica našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Ristić čeka svoje prvo dete! Ovo je budući tata objavio danas na svom Facebook nalogu. “Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proziveli mnoge lepe i teske trenutke u karijeri. Ne mogu biti srecniji covek jer imam zdravlje, ljubav i Bog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.