Novak Đoković dobio himnu!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković dobio himnu!

Di Džej Dži (glumac Dragan Jovanović) je za Novaka Đokovića obradio pesmu nastradalog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa “Opa Opa“ i premijerno je izveo prilikom nastupa u “Sava centru”. Poslušajte kako zvuči!

"Nole, Nole, ‘ajmo kape dole. Nole Nole, ‘ajmo ruke guke gore"

 

- Nole, Nole, ‘ajmo kape dole, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nole Nole, ‘ajmo ruke guke gore! Rodžer Mirkin, Rafa strikin, niko nije svoj, kao što je on…, stihovi su budućeg navijačkog hita.

 

Ovo nije prvi put da Dragan Jovanović  posvećuje numeru sportistima. Sećate se hita “Dejo, majstore” koju je posvetio nekadašnjem fudbaleru jugoslovenske reprezentacije Dejanu Savićeviću, a uradio je s grupom “Kuguarsi”:

 

 

Međutim, nisu oni jedini sportisti koji imaju "svoje" pesme. Prljavi inspektor Blaža i "Kljunovi" su svojevremeno uradili himnu za košarkaša Dejana Bodirogu....:

 

 

....a "Deca loših muzičara" su izabrali Vladu Divca:

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MORATE DA ČUJETE: Himna Novaku Đokoviću! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 01.Dec.2013

Dragan Jovanović snimio je himnu Novaku Đokoviću! Uživajte!..Prethodno je najavio, a potom i izveo!Posle pesme za Deju, na red je došao Nole!"Nole, Nole, 'ajmo kape dole, Nole Nole, 'ajmo ruke guke gore! Rodžer Mirkin, Rafa strikin, niko nije svoj, kao što je on", stihovi su himne koju je glumac...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.