Novak Đoković bodri sportiste: Košarkaši, idemo!

Izvor: 24sata, 12.Sep.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković bodri sportiste: Košarkaši, idemo!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pružio je podršku košarkaškoj reprezentaciji Srbije pred utakmicu protiv Francuske u polufinalu prvenstva sveta u Španiji.

"Puna podrška košarkašima večeras. Idemo.", napisao je Đoković na svom Tviter profilu.

Supporting Serbia tonight against France for place in the Finals of World Basketball Championships. Puna podrska kosarkasima veceras! >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Idemo

Novak Djokovic (@DjokerNole) September 12, 2014

Srbija i Francuska sastaju se u polufinalu Mundobasketa večeras od 22 sata u Madridu, a pobednik će igrati za zlatnu medalju u nedelju protiv branioca titule, reprezentacije SAD.

Đoković se posle nastupa na turnirima u Americi priprema za završnicu sezone, a prvi turnir na kojem će učestvovati biće Otvoreno prvenstvo Kine od 29. septembra do 5. oktobra u Pekingu, gde brani titulu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Košarkaši, idemo!

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2014

BEOGRAD - Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pružio je podršku košarkaškoj reprezentaciji Srbije pred utakmicu protiv Francuske u polufinalu prvenstva svijeta u Španiji..."Puna podrška košarkašima večeras. Idemo.", napisao je Đoković na svom Tviter profilu...Srbija i Francuska sastaju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.