Novak Đoković PREKINUO KONCERT u Areni: Najbolji teniser sveta se popeo na binu i PREUZEO ČITAV ŠOU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 23:28

Novak Đoković PREKINUO KONCERT u Areni: Najbolji teniser sveta se popeo na binu i PREUZEO ČITAV ŠOU

Ovaj gest će generacije da prepričavaju!

U našem narodu često možemo čuti rečenicu "Niko kao Nole". I zaista, Novak Đoković je najbolji tenisar ikada, veliki dobrotvor, džentlmen u društvu, Jelenin brižni suprug i otac Stefana i Tare, koji su nedavno kršteni na Ostrogu.

Reklo bi se, da - čega god da se dotakne - njemu od ruke ide. Ovoga puta je impresirao mnoge, a evo o čemu je reč.

Stjepan Hauser održava veliki solistički koncert u beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Areni. Tim povodom, porodica Đoković stigla je među prvima, i ovaj spektakl pratila iz prvih redova - svedoče domaći mediji.

U jednom trenutku, na iznenađenje svih prisutnih, Novak Đoković izašao je na scenu i dobio veliki aplauz. Međutim, tu iznenađenjima nije kraj, te je Novak uzeo saksofon u svoje ruke, i svirao tokom kompozicije "Conga", rame uz rame sa Hauserom.

Malo je reći da je publika bila van sebe od oduševljenja, te je teniser dobio još jedan gromoglasan aplauz, a snimak je odmah završio na mreži.

Ono što je bilo posebno simpatično jeste da je neko od silnog uzbuđenja "tagovao" Novaka, a potpisao Nikolu Jokića, jednako popularnog košarkaša.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.