Novak Đoković: Ljubav je moja najveća motivacija

Izvor: NaDlanu.com, 18.Maj.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: "Ljubav je moja najveća motivacija"

Njegova sudbina je tenis, a najveća motivacacija ljubav, jednom rečju to je - Novak Đoković.

Kako provodi slobodno vreme, kako servira, šta čita, šta sluša, ali i kada će naučiti da igra kolo, neka su od pitanja na koja je odgovarao Novak Đoković svojim obožavateljima.Dok masters u Rimu, na kome Novak brani titulu, polako ulazi u završnicu, Novak je objavio drugi video u okviru akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << „Nole za vas“.Prvi teniser sveta nije mogao da odgovori na pitanje da li Rafa ili Rodžer žele da ga više pobede, ali odao je jednu malu tajnu o tome kako se priprema za meč?- Nisam sujeveran i nemam nikakve posebne rituale, ali radim stoj na rukama 20 minuta pre početka meča - kaže Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Novak Djoković odgovorio na pitanja fanova (Video)

Izvor: Svet plus, 18.Maj.2012

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iako igra završnicu turnira u Rimu, uspeo je da nađe vremena kako bi odgovorio na pitanja koja mu fanovi postavljaju na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.