Novak: Bio sam strašno iznerviran, rekao sam im da popričaju sa njim VIDEO

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 00:28

Novak: Bio sam strašno iznerviran, rekao sam im da popričaju sa njim VIDEO

Novak Đoković je i na meču sa Tejlorom Fricom imao zanimljivu interakciju sa publikom.

Ovog puta, problem nije napravio neko od protivničkih navijača, mada je bilo mnogo onih koji su aplaudirali posle promašenog prvog servisa.

Problem je bila jedna situacija u finišu trećeg seta kada je Fric poslao lob, Novak se nameštao na njega, da bi se iz publike začulo - "aut"!

Novak je pobesneo, počeo je da izgovara svašta i rekao mu da "izađe napolje". Reagovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i obezbeđenje i izvelo navijača sa stadiona.

Novak je objasnio da je to uticalo na poen.

"Da, da... Uticalo je. To je bilo iz boksa, bio sam strašno iznerviran. Rekao sam nekim mojima da popričaju sa njim! (smeh). U mnogo slučajeva ne reagujete, pogotovo kada je US Open u pitanju, to je deo sporta. Većinom ne reagujem, ali u tom momentu vas sve nervira, ali to je sve u uzavrelom momentu, meč je interesantan, želi publika da bude tu. Platili su ulaznicu, želimo da im priuštimo šou, zato je danas došlo do interakcije sa tim navijačem, ali dešava se", poručio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.