Novak: Biće čudno, Ljubičić me poznaje

Izvor: B92, 03.Jan.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Biće čudno, Ljubičić me poznaje

Novak Đoković kaže da je Ivan Ljubičić staložen čovek i da Federer sigurno zna zašto ga je priključio svom timu.

“Da, iskreno, biće čudno (videti Ljubičića na tom mestu), ali sa druge strane, mi smo svi profesionalci. Ljubičić poznaje moju igru, poznaje igru svih Rodžerovih protivnika i mislim da je to jedan od razloga što ga je Rodžer angažovao“, rekao je Đoković na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za medije u Dohi pred početak turnira iz Serije 250.

“Tek treba svi da vidimo hoće li ta saradnja uspeti ili ne, a ja im želim sve najbolje. Ivan je sjajan čovek, veoma miran i staložen, siguran sam da Rodžer zna zašto ga je zaposlio“, dodao je 28-godišnji Đoković.

Takođe, najbolji teniser sveta rekao je da se dobro odmorio i da je uzbuđen pred start nove sezone

“Gren slem turniri i Olimpijske igre moj su prioritet, ali sezona je duga i ne mogu ništa da predvidim ili da garantujem. Naravno, pokušaću da osvojim svaki turnir na kojem igram, to je stav koji imam“.

Na pitanje u vezi sa time što su Federer i on blizu zaradi od 100 miliona dolara od turnira, Đoković je odgovorio:

“Novac nije razlog zašto igram ovaj sport“.

Turnir u Dohi igra se za nagradni fond od 1.283.855 dolara, a Đokoviću će to biti jedini pripremni turnir za Australijan open – prošle godine u Kataru je ispao u četvrtfinalu, što je jedini put u 2015. da nije došao barem do finala.

Prvi meč Novak će igrati u ponedeljak od 15.30 sati, a protivnik će mu biti Dastin Braun, čovek koji je pobedio Rafaela Nadala na prošlogodišnjem Vimbldonu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Ljubičić poznaje moju igru, zato ga je Federer i angažovao!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković smatra da je jedan od razloga zbog čega je Rodžer Federer priključio Ivana Ljubičića svom timu je to što Hrvat dobro poznaje njegovu igru..."Da, iskreno, biće čudno videti Ljubičića na tom mestu, ali sa druge strane, mi smo svi profesionalci. Ljubičić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.