Novak: Beskrajno zahvalan ženi – putovanje se nastavlja

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 10:49

Novak: Beskrajno zahvalan ženi – putovanje se nastavlja

Novak Đoković je poslao svojim navijačima završnu poruku za 2023.

Najbolji teniser sveta, koji se nalazi u Marbelji na pripremama za početak nove sezone, zahvalio se svima posle sjajne godine u kojoj je osvojio tri grend slem titule.

Novak se pre svega zahvalio supruzi Jeleni, ali i članovima tima koji dele zasluge za sjajne rezultate.

"Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naše kuće i koja je najbolja majka za našu decu koju sam mogao da poželim. Njena podrška i ljubav kao i ljubav porodice mi je dala veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone. Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju. Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspeh koliko i moj. Još jedna fenomenalna sezona koja nam je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost. Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024 godini. Radujem se novim izazovima. Samo napred i Idemooo", poručio je Đoković.

On će 26. i 27. decembra igrati na egzibiciji u Rijadu u Saudijskoj Arabiji protiv velikog rivala, Karlosa Alkarasa.

Novak će početkom 2024. igrati na Junajted kupu, da bi potom od 15. do 28. januara branio trofej na Australijan openu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK POSLAO JAKU PORUKU ZA KRAJ SEZONE: Posebno se zahvalio njima (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2023

„Još jedna fenomenalna sezona koja nam je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost.“ Srpski teniser Novak Đoković iza sebe imao je neverovatnu sezonu, a sada je na svom instagram profilu objavio snimak u kom se zahvaljuje svojim navijačima. U ovoj poruci, Novak...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.