Novak i Rafa treniraju punom parom VIDEO

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 16:41

Novak i Rafa treniraju punom parom VIDEO

Novak Đoković je nastavio sa pripremama za početak nove sezone.

Najbolji teniser sveta se i dalje nalazi u Marbelji gde sa članovima svog tima vredno trenira u akademiji Puente Romano.

Novak se više puta tokom dana oglašavao na društvenim mrežema na razne teme, ali kada je reč o intenzitetu rada, on je postepeno sve intenzivniji.

Jednako kao što trenutno čini i njegov veliki rival >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rafael Nadal, koji su uskoro vraća na teren posle pauze od skoro 11 meseci.

Rafa je doduše trenirao proteklih dana u Kuvajtu, u ogranku svoje akademije.

Sparingovao je sa mladim francuskim teniserom Arturom Fisom.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežema vidi se kako Nadal igrea u visokom tempu, što je obradovalo njegove navijače.

Mediji u Španiji najavljuju da će se on uskoro vratiti na Majorku gde će provesti božićne praznike, a potom krenuti za Australiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.