Novače, još jedna pobeda i Sinsi je tvoj!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novače, još jedna pobeda i Sinsi je tvoj!

Veliku i tešku borbu vodio je najbolji teniser sveta protiv Ukrajinca Dolgopolova u polufinalu Sinsinatija, ali kao i protiv Gofana nešto ranije, kada je bilo najteže, odigrao je kao pravi šampion.

Turnir u Sinsinatiju je jedini iz Masters serije koji Novak Đoković do sada nije uspevao da osvoji, a sada ga od ostvarenja tog cilja deli još samo jedan meč!

Đoković se večeras plasirao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finale ovog turnira, pošto je u veoma neizvesnom polufinalu savladao neugodnog Aleksandra Dolgopolova sa 2-1, po setovima 4-6, 7-6 (7-5) i 6-2.

Teniser koji je u četvrtfinalu iznenadio Berdiha, i večeras je pružio odličnu partiju, posebno u prvom sertu koji je uspeo da dobije sa 6-4.

To je još više pojačalo pritisak na Novaka Đokovića, koji je imao i stomačnih problema, ali je i pored svega uspeo da dobije drugi set posle taj-brejka, u kome je do izražaja došao njegov kvalitet i iskustvo.

U trećem setu, neizvesnost je trajala do trećeg gema, kada je Novak uspeo da napravi brejk, čime je započeo sjajnu seriju, poveo sa 5-1, a onda rutinski završio posao.

Novak se tako plasirao u svoje deseto uzastopno finale, a ko će mu biti protivnik, znaćemo posle večerašnjeg drugog polufinala, između Rodžera Federera i Endija Mareja.

Na kraju je zahvalio Srbiji na podršci, svim svojim navijačima, videćemo ko će biti poslednja prepreka na putu ka jedinom Mastersu koji nedostaje!

Idemooooooo!
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sudija opomenuo Novakove navijače, a Đoković ih terao napolje

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2015

Dosta nervoze je lebdelo u vazduhu tokom meča Novaka Đokovića i Aleksandra Dolgopolova, u okviru polufinala turnira u Sinsinatiju...Najpre se Ukrajinac žalio na navijače na tribinama, da bi potom Đoković gestikulirao i rekao ”neka izađe napolje”. Činilo se da je Srbin mislio na nekoga iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.