Nole traktorista

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2013, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole traktorista

Novak Đoković je posle napornog Vimbldona rešio da malo napuni baterije i zabavi se pred nastavak sezone. Divno je to što čoveka koji može da radi šta želi i ide kuda želi, zabavlja vožnja traktora po selu. Nole je natovario meštane i priredio radost selu i svojim fanovima.

Narodno veselje sa Noletom na selu

 

"Ljubazni meštanin mi objašnjava kako da upravljam traktorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji nisam koristio od detinjstva. Zaista sam uživao i uspeo sam da se prisetim lepih trenutaka odrastanja na selu i planini", napisao je uz otograiju sa traktora svetski broj jedan na zvaničnom Fejsbuk profilu.

Naredni turnir na kome je Novak prijavio učešće je Rodžers kup u Montrealu, koji počinje petog avgusta, a na kome brani titulu i 1.000 poena od prošle sezone.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.