Nole se mučio, ali zakazao duel sa Del Potrom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole se mučio, ali zakazao duel sa Del Potrom (VIDEO)

Novak Đoković pobedio je Kajla Edmunda na startu Indijan Velsa sa 6:4, 7:6 (5).

Naš as je imao oscilacije, ali nijednog trenutka nije dovodio pobedu u pitanje, uspeo je sve da reši u dva seta, za 111 minuta duela.

U drugom setu je Edmund imao i vođstvo od 5:2, kasnije je Novak ipak izborio taj-brejk, u kom je posle 3:0 uspeo da trijumfalno privede meč kraju.

Protivnik Đokoviću u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << trećem kolu biće Huan Martin del Potro, stari prijatelj i rival, a zatim sledi ukrštanje sa Aleksandr Zverev - Nik Kirjos.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INDIJAN VELS: Đoković uz malo muke savladao Edmunda, sledi derbi sa starim znancem (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Mar.2017

Najbolji srpski tniser uspešno je započeo svoj nastup u kalifornijskoj pustinji, pošto je u meču drugog kola rezultatom 2:0  (6:4, 7:6 (7:5)), savladao Kajla Edmunda.. . Britanac je pružio dobar otpor Novaku Đokoviću, nateravši ga da se dobro pomuči za prolaz u narednu rundu, gde ga čeka Argentinac...

Nastavak na HotSport.rs...

(VIDEO) OVO SAMO SRBIN MOŽE: Nole pobedio Edmunda, a onda je uradio nešto neočekivano

Izvor: Kurir, 13.Mar.2017

...Đoković je u dva seta bio bolji od Edmunda, a u narednom kolu ga čeka Huan Martin del Potro..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.