Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 10:31

Nikola Jokić i Novak Đoković pod trobojkom Srbije: Mural za ponos osvanuo u Beogradu

Dva asa srpskog sporta ukrasila su fasadu jednog objekta u prestonici Srbije

Foto: Telegraf


Novak Đoković i Nikola Jokić su ove godine pronosili slavu Srbije i srpskog sporta širom sveta. Gotovo da nama ljubitelja sporta koji zahvaljujući Jokiću i Đokoviću ne zna gde je Srbija.
Bili su najbolji ambasadori Srbije u svetu, a za to su im se i na neki način odužili muralom koji je osvanuo na jednom objektu u Novom Beogradu u Bulevaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Mihajla Pupina.
Na muralu su portreti Đokovića i Jokića, koji su nasmejani, a u pozadini je srpska trobojka.
Podsetimo, Đoković je ove godine osvoji dva od tri Grend slem trofeja i postao je rekorder svih vremena u tenisu sa 23 najvažnije titule, dok je Nikola Jokić osvojio prvu NBA titulu sa Denverom, i to sa istorijskim partijama, gde je u plej-ofu prosečno beležio tripl-dabl.
Ono što je malo rastužilo sve navijače jeste to što Jokić ovog leta zbog svih napora koje je imao u NBA ligi, gde se mentalno istrošio, neće igrati za Srbiju na Mundobasketu.
Ipak, da navijači nisu ljuti na njega zbog toga, pokazuje i mural koji je upravo osvanuo u Beogradu.
(Telegraf.rs)


Video: Pričao sam sa Jokićem rekao mi je sve: Bogdan Bogdanović otkrio detalje

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.