Neobičan Novakov ritual pred meč sa Zverevim (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan Novakov ritual pred meč sa Zverevim (FOTO)

Novak Đoković od 19 sati igra finale završnog turnira u Londonu protiv Aleksandera Zvereva, a pre izlaska na teren valja prikupiti dobru energiju za potencijalno iscrpljujući duel.

Srpski teniser je rešio da započne dan tako što će se popeti na drvo, izložiti se suncu, biti među krošnjama, bosonog ...

Novak je trenutak svog rituala u prirodi podelio sa svojim pratiocima, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ih svojim balansiranjem na jednoj nozi, u pozi "dozivanja sunca", i sam poziva da mu se pridruže, i uspeo je da izazove lavinu pozitivnih komentara, a to mu je upravo potrebno pred novi napad na još jedan trofej.

Morning rituals before the finals #NittoATPFinals pic.twitter.com/iWWUd4u0z0— Novak Djokovic (@DjokerNole) November 18, 2018

- Jutarnji rituali pre finala - poruka je Novakovog "druženja" sa prirodom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.