Izvor: Danas, 02.Jan.2024, 09:21

Neizvesno na Junajted kupu: Đoković izjednačio na 1:1, odluka u miks-dublu

Nakon što je Marketa Vondrušova, sedma igračica sveta, savladala Olgu Danilović sa 2:1 u setovima (6:1, 3:6, 6:3), Novak Đoković je doneo izjednačenje, pošto je posle tri seta savladao mladog Jiržija Lehečku. Srpski as je trijumfovao sa 2:1 (6:1, 6:7 (3), 6:1), pa će miks-dubl odlučiti pobednika ovog susreta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

JAČI I OD BOLA: Novak srušio Lehečku i doneo izjednačenje Srbiji, odlučuje miks dubl

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024

Borba za četvrtfinale na Junajted Kupu u Pertu...Najbolji svetski teniser Novak Đoković pobedio je Jiržija Lehečku u 2. koču Junajted kupa u Pertu i doneo je izjednačenje Srbiji protiv Češke pred odlučujući duel u miks dublu - 6:1, 6:7, 6:1...Đoković je tako anluirao poraz koji je nešto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.