Navratilova: Koliko je Đokoviću još ostalo? Bilo bi bolje…

Izvor: B92, 03.Nov.2023, 16:35

Navratilova: Koliko je Đokoviću još ostalo? Bilo bi bolje…

Legendarna Martina Navratilova smatra da je rivalstvo Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa važno za tenis.

Uprkos tome što Novak ima 36 godina, on i dalje igra na visokom nivou, a ove sezone je osvojio tri od četiri Grend slema.

Navratilova je na marginama WTA Finalnog turnira u Kankunu pohvalila Đokovićev nivo tenisa, te istakla važnost velikih rivalstava i mečeva, kako za igrače, tako i za navijače.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Koliko je Novaku još godina ostalo? Sada izgleda da bi mogao da igra još 20 godina. Videćemo, ali bilo bi bolje da su bliži po godinama da vide više mečeva", rekla je Navratilova i dodala:

"Navikli smo na visoke standard sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Lepo je prisustvovati sukobu generacija, uz svo poštovanje koje imaju jedni prema drugima. Oni jedini mogu da daju sve od sebe, jer u tenisu možete biti najbolji na svetu, alia ko igrate protiv lošeg protivnika, nećete videti dobre poene. Ovi momci daju sve od sebe, tako je i na WTA turu. Zavisiš od kvaliteta protivnika".

Đoković je trenutno u Parizu, gde će od 19.30 igrati protiv Holgera Runea u četvrtfinalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novak izgleda kao da bi mogao da igra još 20 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023

Sledi mu četvrfinalni duel u Parizu...Najbolji svetski teniser Novak Đoković je trenutno u Parizu, gde će od 19.30 igrati protiv Holgera Runea u četvrtfinalu Mastersa...Uprkos tome što Novak ima 36 godina, on i dalje igra na visokom nivou, a ove sezone je osvojio tri od četiri Grend slema, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.