Napucao Đokovića lopticom, sad traži da mu se Novak izvini

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 17:34

Napucao Đokovića lopticom, sad traži da mu se Novak izvini

Britanski teniser Kameron Nori govorio je o incidentu tokom osmine finala u Rimu protiv Novaka Đokovića, a nakon pobede nad Benoa Perom na startu Rolan Garosa.

Tada je Nori pogodio lopticom srpskog tenisera kada je ovaj već okrenuo leđa posle razmene na mreži, shvativši da ne može dobiti poen.

Đokovića je to naljutilo, pokušao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da razgovara sa Norijem o tome, ali nije uspeo. Sada je Britanac dao i svoju stranu u toj priči.

"Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želeo da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos", rekao je Nori posle trijumfa nad Francuzem u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske.

Đokoviću je zasmetalo i to što mu je Nori vikao u lice.

"Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice... Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekada nisam. To je bio običan meč za mene i imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to po pravilima bilo", dodao je Nori.

Ni tu nije stao, pa je govorio i o Đokovićevom kašnjenju na taj meč.

"Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč. I nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli", zaključio je Nori.

Posle pobede nad Perom, pred njim je meč sa njegovim sunarodnikom Lukom Pujom u drugom kolu Rolan Garosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZAŠTO MI SE NIJE IZVINIO": Nori ponovo UDARIO na Đokovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023

Svi dobro pamte šta se desilo....Srpski teniser Novak Đoković i Britanac Kameron Nori su se pre dve nedelje sastali u Rimu u osmini finala, naš teniser je dobio taj meč sa 2:0, a veliku pažnju izazvao je i nesvakidašnji potez Norija koji je prilikom jednog smeča pogodio Novaka u nogu, iako Đoković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.