ZAŠTO MI SE NIJE IZVINIO: Nori ponovo UDARIO na Đokovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 18:14

"ZAŠTO MI SE NIJE IZVINIO": Nori ponovo UDARIO na Đokovića!

Svi dobro pamte šta se desilo...

Srpski teniser Novak Đoković i Britanac Kameron Nori su se pre dve nedelje sastali u Rimu u osmini finala, naš teniser je dobio taj meč sa 2:0, a veliku pažnju izazvao je i nesvakidašnji potez Norija koji je prilikom jednog smeča pogodio Novaka u nogu, iako Đoković nije ni pokušao da vrati lopticu, čak je bio okrenut >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leđima.

Đoković je kasnije prokomentarisao taj detalj, ocenio je da to nije fer-plej i da nije razumeo Norijevo ponašanje, koji mu je u pojedinim trenucima i glasno vikao u lice.

Sada je, posle jučerašnje pobede nad Perom, i Nori izneo svoje viđenje ovog događaja. Britanac smatra da Novak njemu treba da se izvini!?

'- Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želeo da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos. Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekada nisam. To je bio običan meč za mene i imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to po pravilima bilo - objašnjava Nori.

On je podsetio i da je njegov meč sa Novakom Đokovićem kasnio 13 minuta, pa je i zbog toga očekivano Novakovo izvinjenje.

- Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč. I nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli - istakao je Nori.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.