Izvor: Politika, 18.Dec.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade Đokoviću, Španovićevoj, Stojadinoviću i Simiću

BEOGRAD – Udruženje sportskih novinara Srbije prolasilo je danas Novaka Đokovića i Ivanu Španović za najbolje sportiste u 2014. godini, dok su tradicionalne nagrade za novinare godine dodeljene zameniku glavnog i odgovornog urednika Sportskog žurnala Zoranu Stojadinoviću i novinaru RTS-a Radoslavu Simiću.

Nagradu „Kamera godine „ dobio je snimatelj RTS-a Momir Milutinović, a za najboljeg dopsiniga >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << proglašen je Budimir Cvjetić, dopisnik Sportskog žurnala iz Zrenjanina.

Tradicionalna nagrada „Branka Prelević” pripala je novinarki RTS-a Bojani Šumonji, a priznanje za „Životno delo” novinaru RTV Kagujevac Kazimiru Petroviću.

Specijalno priznanje za ekskluzivu dodeljeno je Vladanu Tegeltiji, novinaru SOS kanala.

Sve odluke donete su jednoglasno, a žiri je radio u sledećem sastavu : Jovan Tanurdžić-predsednik i članovi: Dragiša Kovačević (SOS kanal), Miodrag Stojanović (Sport), Predrag Sarić (Sportski žurnal), Stevan Kovačević (Radio Beograd), Aleksandar Cvejić (Agencija Info centar) i Zoran Marković (RTS). 

Tanjug

objavljeno: 18.12.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrade Đokoviću, Španovićevoj, Stojadinoviću i Simiću

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014

BEOGRAD - Udruženje sportskih novinara Srbije prolasilo je danas Novaka Đokovića i Ivanu Španović za najbolje sportiste u 2014. godini, dok su tradicionalne nagrade za novinare godine dodijeljene zamjeniku glavnog i odgovornog urednika Sportskog žurnala Zoranu Stojadinoviću i novinaru RTS-a Radoslavu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nagrade Đokoviću, Španovićevoj, Stojadinoviću i Simiću

Izvor: Blic, 18.Dec.2014

Udruženje sportskih novinara Srbije prolasilo je Novaka Đokovića i Ivanu Španović za najbolje sportiste u 2014. godini, dok su tradicionalne nagrade za novinare godine dodeljene zameniku glavnog i odgovornog urednika Sportskog žurnala Zoranu Stojadinoviću i novinaru RTS-a Radoslavu Simiću...Nagradu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.